La Fundació Grífols fa una crida als professors interessats en fomentar l’ètica dels alumnes envers la ciència

pissarra2

Ets professor/a i vols impulsar (o estàs impulsant) un projecte educatiu que fomenti la reflexió ètica dels alumnes envers qüestions científiques?

 

Si és així, el Premi Ètica i Ciència per a centres d’ensenyament que la Fundació Víctor Grífols i Lucas ipromou − per segon any consecutiu – et pot interessar.

Per a la Fundació Víctor Grífols i Lucas, el foment de pràctiques ètiques en educació és un pilar fonamental per establir les bases d’una societat més responsable vertebrada sobre valors sòlids. Per aquest motiu, premia − en 5.000, 2.500 i 1.000 euros − tres projectes educatius que fomentin la sensibilitat i la reflexió dels alumnes al voltant de les implicacions ètiques de la ciència, de la recerca científica i de les aplicacions tecnològiques i promoguin iniciatives i projectes adreçats a l’estudi i el debat sobre aquestes qüestions.

Us animem a consultar les bases del premi i a fer arribar la informació a qui ho creieu oportú. El termini de presentació dels projectes educatius que vulguin optar a un dels tres premis finalitzarà el pròxim 31 d’octubre.