Catalunya Termal impulsa el turisme de qualitat i salut

Client: Consorci de Viles Termals

 
Q&A va col·laborar amb el Consorci de Viles Termals de Catalunya per donar a conèixer als mitjans de comunicació la nova campanya de promoció de la marca Catalunya Termal.

Al març va tenir lloc al Born Centre Cultural de Barcelona un acte de presentació que va comptar amb el suport del Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i els alcaldes dels vuit municipis membres del Consorci els quals, en un acte simbòlic, es van “mullar” per les aigües termals del país, el turisme de salut i qualitat.

Els vuit municipis catalans lligats al termalisme, membres del Consorci de Viles Termals de Catalunya, s’uneixen per donar un nou impuls a la marca turística “Catalunya Termal”.

És un projecte que té com a principal objectiu impulsar el termalisme de casa nostra i fer-ho  amb els valors afegits que ofereixen les viles termals, integrant en una oferta turística de  qualitat, el fet termal, la tradició, el patrimoni històric, artístic, natural i gastronòmic de les viles i a partir de l’actiu que suposa la cultura mediterrània en quant a qualitat de vida,  gastronomia, climatologia benigna, i relaxació.

Les 8 viles termals catalanes agrupades en el Consorci representen la tradició termal catalana en la seva màxima expressió: Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners. Algunes d’aquestes viles atresoren una tradició termal mil·lenària.

La campanya presentada al Born compta amb un portal web de referència: www.catalunyatermal.cat; presència a les Xarxes Socials, espot de televisió i falques de ràdio.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *