Coldwell Banker posa a la venda la casa més cara dels Estats Units

Palazzo di Amore, entradaColdwell Banker ha posat a la venda, per 157 milions d’euros, la casa més cara dels Estats Units. Es tracta del Palazzo di Amore, una mansió d’aproximadament 10 hectàrees, situada als turons de Beverly Hills amb vistes, tant als emblemàtics canons de Los Àngeles com al skyline de la ciutat. El Palau, amb un total de 12 habitacions i 23 banys, inclou una casa principal de 3.200 m², a més d’un centre d’entreteniment de 1.300 m², una casa d’hostes separada i una vinya pròpia.

Palazzo di Amore y su viñedoLa vila mediterrània està gestionada per dues de les millors agents immobiliàries de Beverly Hills, Joyce Rei i Stacy Gottula, de Coldwell Banker Previews Internacional. La casa principal està dividida en tres nivells, el primer pis té una cuina d’estil clàssic digna d’un gran xef, equipada amb els últims estris culinaris del mercat; una cuina secundària i un rebost; dues oficines amb entrada separada, i una sala d’estar que exhibeix sostres de volta amb terra de marbre, incrustacions i detalls multicolors fets a mà. El segon nivell consta de dues ales, en una es troba la suite principal, una llar en si mateix d’uns 500 m². El dormitori disposa d’una xemeneia de fusta tallada a mà, balcons Julieta i una sala d’estar amb un gran finestral amb vistes a la ciutat de Los Àngeles. El bany, amb acabats al detall, té un spa a l’estil turc amb rajoles marroquines. L’altra ala del segon pis consta de quatre suites àmplies, incloent una VIP, amb parets entapissades de seda, una cuina completa, un bany de grans dimensions, vestidor privat i una sala d’estar que s’obre a l’àmplia terrassa que abasta tota la longitud de l’alçat posterior de la finca.

Salón del Palazzo di AmoreA l’exterior de la casa hi trobem la vinya privada que produeix sis varietats diferents de vi: Sangiovese, Syrah, Cabernet, Merlot, Rose i Sauvignon Blanc. La finca també compta amb instal·lacions per mostrar el vi de la seva pròpia collita, amb un celler de 3.000 ampolles, una sala de degustació i una habitació amb temperatura controlada amb 10.000 ampolles addicionals. El Palazzo di Amore també està equipat amb un complex d’entreteniment amb pista de tennis, pista de bitlles de dos carrils, sala de jocs, teatre amb capacitat per a més de 50 persones, una cabina per a DJ amb sistema de llums làser i pista de ball giratòria.