La Fundació Grífols destina 33.000€ a la divulgació de la Bioètica

La Fundació Víctor Grífols i Lucas atorgarà, en la XVI edició dels premis i beques destinats a l’estudi i divulgació de la Bioètica, sis beques d’investigació, un premi a una obra periodística i tres premis a treballs de recerca de batxillerat. Els projectes, treballs i obres periodístiques que vulguin optar als Premis i Beques 2013-2014 han de presentar-se abans del proper dissabte, 31 de maig.

En l’edició d’enguany s’ha ampliat a sis el nombre de beques d’investigació a concedir, dotades cadascuna d’elles amb 5000€. Pel que fa al premi a una obra periodística sobre bioètica, la dotació econòmica és de 3000€ i poden presentar-s’hi obres que hagin estat difoses durant l’any en qualsevol mitjà de comunicació.

A més, per segon any consecutiu, la Fundció concedirà tres premis a treballs de recerca de batxillerat que tractin algun tema relacionat amb aquest camp. Amb l’objectiu d’estimular l’inclusió de la dimensió ètica en la investigació des dels inicis de la carrera professional, es premiarà al treball guanyador amb la matrícula dels dos primers anys de la carrera universitària escollida.